Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Süleymanpaşa Belediyesi Karacakılavuz Anaokulu

Telefon : 02822143569
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://karacakilavuzanaokulu.meb.k12.tr
Adres : KARACAKILAVUZ MAH. 3523. SK. KREŞ BİNASI BLOK NO 1 SÜLEYMANPAŞA / TEKİRDAĞ
VİZYON : Süleymanpaşa Belediyesi Karacakılavuz Anaokulunda çocuklarımız, olumlu /olumsuz duygu ve düşüncelerini, güvenle ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve olumlu benlik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.
MİSYON : Süleymanpaşa Belediyesi Karacakılavuz Anaokulu olarak misyonumuz; Çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçlarını öncelik görerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımlarını uygulayarak, MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve veli katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR : OKULUMUZ eTwinning projelerinde Ulusal Kalite etiketi almıştır. ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışmasında derece almıştır. Tekirağ Projesi kapsamında İl 2. Liği İlçe 1. Liği almıştır.

Öğretmen :4
Öğrenci :50
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :İkili
Saatler : 08:00- 18:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : YERDEN ISITMA SİSTEMİ ( ELEKTRİKLİ KOMBİ)
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 35 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : DOĞAL OYUN ALANI PROJESİ, DÜNYAYI TANIYORUM PROJESİ, ETWİNNİNG GÜVENLİ İNTERNET GÜVENLİ GELECEK PROJESİ, MÜZOGRAM PROJESİ, ÇOCUK ATÖLYELERİ PROJESİ,HAYVAN DOSTLARIMIZ PROJESİ, DOĞAL ÜRETİYORUZ PROJESİ, MESLEKLERİ TANIYORUM PROJESİ,ETWİNNİNG GERİ DÖNÜŞEN HAYALLER PROJESİ,SANATA ADIM ADIM PROJESİ, RİTİMLE OYNUYORUM PROJESİ.
Yazdır :